Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

11/03/2021

Wat ruik ik hier?

Onze geurlampen van het Engelse bedrijf Ashleigh & Burwood zijn al jaren één van onze verkoopstoppers, maar wat is nu precies een geurlamp?

Wat is een geurlamp?

De Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp is, zoals de naam het zegt, een lamp die verkrijgbaar is in verschillende vormen, kleuren en afmetingen. Het unieke aan deze lamp is dat ze er, naast dat ze mooi oogt, ook ongewenste geurtjes in huis zuivert en reinigt en dit met je favoriete geur.

Ze elimineert dus de “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet.

Wat is catalytic oxidatie?

In de steen bovenaan de lamp zitten metalen verwerkt (o.a. Platinum), deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen warm is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Door deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt de vieze geurtjes in je omgeving.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt eigenlijk al uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën. Door de reinigende werking van de Ashleigh & Burwood Diffuser geniet u daarnaast ook van uw favoriete geur.

De Ashleigh & Burwood Fragrance Lamp reinigt dus niet alleen de lucht (denk maar wanneer je bv vis hebt gebakken, of sigaren of tabak hebt geconsumeerd, of huisdieren in huis hebt) maar ruikt lekker en oogt mooi.

Hoe werkt het?

Stap 1

Plaats de geurlamp op een stabiele ondergrond zodat deze niet kan omvallen. Giet je favoriete olie in de lamp (tip: onderaan de doos zit een trechtertje om het product in te gieten :-) ) en dit tot op 2/3e.

 

Stap 2

Het product mag nu een halfuurtje intrekken.

 

Stap 3

Bij de laatste stap mag de lont aangestoken worden met een lucifer of aansteker. De vlam laat je nu een 2 à 3-tal minuutjes branden. Daarna blaas je de vlam uit.

En nu genieten ...

Om te genieten van je geurlamp hoef je enkel nog het kroontje op de lamp te plaatsen en zal de lamp haar geur afgeven aan de omgeving. 

 

Wens je de lampen te doven, dan hoef je enkel het deksel op het steentje te plaatsen. Let wel op, want het kroontje heeft warm!

Zin in een nieuwe geur?

Wens je een nieuwe geur, dan is dit heel gemakkelijk.

Eens je vorige geur is uitgewerkt giet je gewoonweg de andere geur in je geurlamp, het steentje hoef je daarvoor niet te vervangen.

Met een keuze van meer dan 50 verschillende geuren is er altijd wel een geur die bij je past. De flessen geven ongeveer 20 à 25 branduren.

 

Enjoy!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×