Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Geuroliën

Bij een geurlamp als Ashleigh & Burwood hoort natuurlijk ook de lekkerste geurolie. Als verkooppunt in België sedert 2006 hebben wij dan ook meer dan 50 verschillende geuren in de aanbieding. Hoe werkt de geurolie? Heel simpel, eens je je favoriete geurlamp hebt gekozen giet je 3/4 van je geurlamp vol. De lont steek je 2 tot 3 minuten aan met een aansteker (die we trouwens ook hebben) waarna je de vlam uitblaast. Door de warmte van de steen kan je genieten van je favoriete huisparfum.

Groot assortiment Ashleigh & Burwood geuroliën en geurlampen

Gepassioneerd door geuren sinds 1993 zijn vader en zoon John en Andrew Nettleton begonnen met de productie aan de keukentafel van hun Engels boetiek-bedrijf met als belangrijkste familiewaarden: familie, geur, kwaliteit en creativiteit.

Ze hadden een naam nodig, om hun Engelse erfgoed te omarmen, en kwamen bij de namen Ashleigh (of Ashley) en Burwood van de nabijgelegen aristocratische landgoederen, Ashley Park en Burwood Park, beide lokaal bij hun ouderlijk huis en nog steeds bij het hoofdkantoor van het bedrijf vandaag; Heritage House in Surrey.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×