Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Sigarenknippers

Een sigarenknipper is een onmisbaar instrument wil je genieten van je favoriete sigaar. Vooraleer je je uitgekozen sigaar opsteekt, knip je allereerst de kop af. Hiervoor bestaan handige instrumenten: onze luxe sigarenknippers waarmee je sigaar-ervaring start. We helpen je graag bij het vinden van de beste sigarenknipper.

Sigaren knippen kan namelijk onder meer met een rechte of V-Cut. Bij elk type sigarenknipper geven we een woordje uitleg.

Sigarenmessen van Les Fines Lames

Een veelzijdig mes, dat is het minste wat je van de sigarenmessen van het Franse merk Les Fines Lames kan zeggen. De messen kan je gebruiken om je sigaar te knippen, je sigarenkist te openen of zelfs om je post te openen.


Sigarenknippers van Colibri

"Een ritueel waarop je kunt vertrouwen"

Dat is de geest van Colibri. Sinds hun oprichting zijn ze toegewijd aan het produceren van rookaccessoires en luxe herenproducten.

Dit zijn de momenten om van te genieten, wanneer je het rustiger aan doet en de voortdurende reis van het leven waardeert - of je nu een belangrijke gebeurtenis viert of ontspant na een drukke dag. En als het moment wegebt, blijft je Colibri-accessoire over, een blijk van gemaakte herinneringen, de belichaming van speciale momenten die je hebt meegemaakt - en de belofte dat er nog veel meer zullen volgen.

Dat is in het kort waar Colibri voor staat.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×