Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Verzending via bpost


Verzending via bpost

Voor het bezorgen van je pakje werken wij samen met Bpost. Een pakje voor 12u00 besteld wordt de dag zelf nog verstuurd. Wij doen ons uiterste best om dit na te komen, maar kunnen nooit aansprakelijk worden gesteld bij het niet nakomen van deze afspraak (zie ook onze kleine lettertjes :-) de algemene voorwaarden dus).

Daarna wordt je pakje binnen de 2 tot 3 werkdagen bezorgd. Bestel je tijdens het weekend, dan wordt je order op maandag verwerkt en verstuurd.

Je krijgt daarnaast een bevestigingsmail van bpost waar je op ieder ogenblik van de dag de status van je pakje kan opvolgen.


Ophalen in de shop

Bij een bestelling die je komt ophalen in onze shop kan je deze 2 uur later komen ophalen, je ontvangt hiervoor een bevestigingsmail.

Let bij het ophalen in onze shop er wel op dat je rekening houdt met onze openingsuren. Bv: Een pakje bestellen om 17u00 kan je de dag zelf niet meer komen ophalen.


Ook wij hebben nood aan vakantie :-)

Ook wij hebben soms nood aan vakantie, zijn wij er eventjes niet dan geldt ook hier de regel dat we versturen de eerste werkdag na onze vakantie.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×