Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Aanstekers

Op zoek naar aanstekers van Colibri, Xikar en ST Dupont om je sigaar aan te steken? Met onze sigarenaanstekers bieden wij dan ook aan verschillende kleuren, type vlammen, merken ... aan.  Een hervulbare, functionele en mooie aansteker is dan ook essentieel als je je sigaar, geurkaars, geurlamp, pijp of waarom niet je open haard wil aansteken.

Elke sigaar, of andere ervaring, start dan ook namelijk met de vlam in je pijp, sigaar of geurlamp. Bij ons vind je dan ook een ruim aanbod stijlvolle aanstekers om jou favoriete sigaren, pijpen, geurlampen of geurkaarsen te ontsteken.

Kan je je favoriete aansteker niet terugvinden? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven via ons contactformulier, en misschien kunnen wij jou aan je favoriete aansteker helpen.

Sigarenaanstekers van Colibri

"Een ritueel waarop je kunt vertrouwen"

Dat is de geest van Colibri. Sinds hun oprichting zijn ze toegewijd aan het produceren van rookaccessoires en luxe herenproducten.

Dit zijn de momenten om van te genieten, wanneer je het rustiger aan doet en de voortdurende reis van het leven waardeert - of je nu een belangrijke gebeurtenis viert of ontspant na een drukke dag. En als het moment wegebt, blijft je Colibri-accessoire over, een blijk van gemaakte herinneringen, de belichaming van speciale momenten die je hebt meegemaakt - en de belofte dat er nog veel meer zullen volgen.

Dat is in het kort waar Colibri voor staat.


Sigarenaanstekers van ST Dupont

Luxe aanstekers en accessoires van het gekende ST Dupont Paris. ST Dupont staat reeds jaren gekend om hun uiterst exclusieve aanstekers, sigarenetui's, lederwaren en sigarenknippers.


Sigarenaanstekers van Xikar

XIKAR® is een toonaangevend merk voor sigarenaccessoires en ontwerpt en verkoopt innovatieve producten zoals butaan-aanstekers, snij-instrumenten voor sigaren, reiskoffers, humidors, premium butaan-brandstof en bevochtigingssystemen.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×