Voor 12u besteld, zelfde dag verzonden (Ma-Za, behalve op woensdag)

Gratis verzending vanaf 100€ (Enkel in België)

Veilige betaling

Altijd verzekerd verzonden!

Af te halen in onze boetieks*

Gratis retourneren in onze boetieks

Gezelschapsspellen

Niets leuker bij een sigaar of een glas whisky dan een gezelschapsspel te spelen onder vrienden of familie. Met onze missie: 'Your daily moment of Luxury" staat ook hier een moment van luxe centraal, namelijk: Genieten!

Met onze luxe gezelschapsspellen van het Griekse Manopoulos kan je dan ook een mooi gamma aan spellen zoals Backgammon, Ludo, Schaken, Poker, ... terugvinden.

Ons merk gezelschapspellen: Manopoulos

Al sedert 1968 was de dagelijkse gewoonte van George Manopoulos zich te ontspannen door met vrienden backgammon te spelen die de stress van het dagelijks leven wegnemen. Zijn zoon Costas Manopoulos besefte dat dit ook bij veel volwassenen plezier in hun leven kon brengen en begon met het fabriceren van gezelschapspellen. Op 21-jarige leeftijd, terwijl hij nog studeerde, begon hij met het maken van zijn eerste bronzen schaakspel wat later resulteerde in een eigen winkel. Vanwege de hoge kwaliteit begonnen meer en meer cadeauwinkels zich aan te bieden om ook deze spellen te verkopen. Vandaag levert men deze spellen wereldwijd, waaronder ook in onze shops en webshop.


Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×